25 oktober 2009

You either are not in India or you are dreaming!

Hej hopp!

I fredags vart det lite party här i delhi. Jag och Ewwe traskade över till Elin som bor bara hundra meter bort, och hennes syster med kompis som är på besök. VI små pratade lite uppe på takterassen innan vi begav oss till Mårten & co. på en försenad inflyttningsfest! De vart ganska mycket folk och runt 1 begav vi oss iväg till F'bar. Vi dansa och hade skoj, och en sliskig indier bjöd på drinkar. På vägen hem körde chaffören på en hund, stakaren, de gick nog itne så jätte bra för den. Vi fråga chaffören om det hände ofta o han svarade lite ledset, -No, it's the first time in my life. It's a very bad day.

Våran chafför körde på en för någon dag sen också när han skjusade hem pappa. Men det är sånt som händer här. Och som våran yoga lärare, Jagdish, sa sist - If you are in India and there is no problem, Then there are two options, you either are not in India or you are dreaming!(plus en liten indisk accent på det) Hah de finns många små citat som verkligen passar in här!

Dagen efter vår party fredag låg vi vid polen och tog det lungt nångra timmar, och vi skickade chaffören för att posta några vykort. Nu ska vi snart äta middag, Så vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar