13 oktober 2009

Yoga och barnvakt!

Nu har vi varit i Indien en vecka, de har hänt ganska så mycket men dagarna är ganska lika, man äter frukost åker bil någonstans, äter lunch kollar på nått åker bil o sen är dagen slut. Så mycket tid slösas bort i bilen, men så är det. Men idag var det tisdag och dags för Yoga igen. De var inte fullt lika jobbigt denna gången men roligt, han sa att ja va duktig några gånger faktist, eller han sa perfekt!! "stolt" Så jag är kanske inte helt värdelös på det här!

However, sen satte vi oss som vanligt i bilen, "Haus Khas" och kollade runt i små affärer ja köpte en liten ljuslykta fast utan lyktorna, de får ja hitta någon annanstans. Sen åt vi lunvh på en indisk restaurang, helt vegetariskt, there you lost me liksom. Men men titta på menyn och va helt lost, förstog inte mer än paaner(ost) men Anna beställde och om de blev som hon tänkt vet ja inte men gott var det ju inte om du frågar mig, ja var väll lika hungrig när vi gick därifrån, de ända som mätta var väll min fresh lemon soda!

Vi begav oss hem direkt igen för jag och Ewwe skulle sitta barnvakt hos en norsk tjej. Men innan han vi gå i väg en bit hemma för att fylla på mobilerna. Vi sa att vi ville fylla på han fråga hur mycket, sen tog han upp en telefon och knappa sen kom de snabbt ett sms att de va påfyllt, han fick pengarna och vi fråga om de va klart han titta på oss som vi va dumma i huvudet och vika lite på huvudet som bara indierna kan! hah men de var inte så svårt! Och inte behövde man pilla in massa nummer själv!

Jaja men nu har vi varefall varit hemma hos Julia, vi började med att kolla på film, Marley & Me, och pratade lite sen åt vi mat som maiden hade lagat och sen satt vi och målade en massa! Hon va så söt tjejen. Och prata kunde hon!
Nu ska vi kolla på tv och äta lite sveeenska ostkrookaar! (hollywoodfruar citat)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar