11 oktober 2009

This Is India

Idag är det söndag och mycket har hänt sen sist. I fredags var vi på carnmarket tror ja de heter. Ewwe köpte en tröja sen åt vi lunch med Gunnel. Utsikten och marknaden. Så här ser det ut nästan överallt i Indien. Det är varmt luktar inte så jätte gott och de ligger hundar och sover överallt. Rent är det inte heller, de känns lite läskigt att atä på ett sånt här ställe men de funkar.







Här har vi parkeringen, fullt med bilar övverallt, framför bakom och på sidorna det är ett under att man kommer ut därifrån. vi stog längst in men på nån minut va vi ute igen. De rullar bilarna fram och bakåt. De är väldigt roligt att se. försökte få de på kort men ja lyckades väll sådär. Sen kom varefall pappa hem och vi gjorde oss i ordning för Middag på kinesiska resturangen på Hyatt med lotta och Janne med barn och deras Elin. Det var väldigt gott. Sen bar det av mot förfest hos "Danskarna". Träffade lite svenskt danskt och blandat folk. Men ja som så klart lyckats få en förkylning

mådde inge bra och åkte hem. Men väl hemma så va de låst och ingen hemma. Så där stod jag med vakterna och chaffören, klockan närmade sig tolv jag var trött och mådde dåligt inga nycklar ingen telefon ingen direkt address till Lotta o Janne. Men Bohla chaffören hade lite koll så han skjutsa mig ca 100 meter till dom, frågade runt med deras vakter och följde med mig till dörren och där va pappa och Anna! siken tur ja hade! Så vi var där till halv två och det var i de krockarna som Elin och Ewwe lämnade "förfesten" så de va ju lagom sena hem! Men jag han hem till datorn o sa god natt till min kära Daniel, som jag förövrigt saknar väldigt mycket, känns så tomt att gå och lägga sig/ vakna utan honom.
Sen var det lördag morgon, Jag hade knappt sovit nått och va förkyld, Ewwe lite bakis men vi for iväg för att köpa lite lampor och soppkorgar till våra rum men några lampor blev det inte. Men soppkorgar hitta vi. Vi luncha på TGI Friday och lyxa till med en Brownie dessert, smarrigt. När vi kom hem från våran långa tripp så va de kortslutning/strömavbrott i kontoret och vardagsrummet så de blev inge internett och vi blev lite rädda för att vi skulle bli helt strandsatta men vi har ju en till Tv i "hallen". Kollade på One Missed Call, medans pappa o Anna var hos några kompisar på ärtsoppa o pannkakor!


Och så kom söndagen, sov inte mycket denna natt heller men de gjorde inte så mycket för idag väntade poolen på oss. Så de blev lite frukost undertiden en liten Indier kom och kollade på elfelen vi fått dagen innan. Han var duktig o tog av sig skorna innan han gick in men fråga om han fick ta på sig dem i gen, de var av gummi och ganska smart om man ska jobba med el speciellt i Indien där elen är som den är. I vilket fall som helst tog vi det lite lungt vid polen idag, tillsammans med några andra trevliga familjer, svenska och norska, som håller till här. De blev en lugn dag, sedan fixade vi telefon kort till mig och Ewelina. En väldig kompliserad process som det mesta i Indien. Man skulle ha en kopia på passet, kort och skriva på 5 gånger på samma papper. Men, de tar inte slut där, utan sen ska de skriva in allt i nått program och då ringer de och dubbelkollar att all inofrmation stämmer. När detta samtal kommer vet man inte utan som killen sa, "it's a surprise call". Jaja vi får väll se när de kommer och om de funkar. Som chauffören vi hade förra gången vi var här sa, "well Madame this is India, things doesn't really work" Och ja, ja kunde inte säga de bättre själv. This is India...
Nu börjar de bli sent så God Natt allesammans njut av bilderna från Varma Indien :)













1 kommentar: