08 november 2009

Femstjärningt, Nobelfest, livvakter, drinkar, brunch och bio...

Nu på sistone har de blivit mycket lyx. Efter vår mysiga lilla hippie-trip till pushkar har vi kompenserat med att lyxa lite extra. Vi vilade upp oss en dag hemma i Delhi, sen bestämmde vi oss för att följa med pappa till Jaipur, där han jobbar, 3-6 timmar från Delhi beroende på när man åker! Hur som helst så stog Bohla klar klockan 6 och vi började vår resa mot jaipur där Le Merdien, vårt 5-stjärniga hotel väntade på oss. Vi åt en stor frukost på hotelet och pappa gick till jobbet medan vi fixade oss för en rundtur i Jaipur med Pretty från receptionen. Vi lyckades turista ganska mycket på en dag, bla. ett Ganesha tempel och ett Ap tempel. Chaufför vår ville att vi skulle mata aporna men de blev kossorna som kom efter oss i stället! Onsdagen spenderade vi med att bada i polen,lite kallt, och Pauline fick massage, senare efter lunchen bar det av hemmåt så vi var framme till kvällen.
Torsdag, Fredag och Lördag spenderades med lite shopping blandat med turristande. Men Lördag kväll, igår, var det äntligen dags för den efterlängtade Nobelfesten på Svenska Ambassaden! Först var det fördrink hos oss och på festen blev det lite trolleri av Brynolf och Ljung från Talang och sen massa drinkar och dans. Ewwe och Pauline följde med Elin och co. på "krogen" jag stannade kvar med Pappa och Anna och co. Och pappa träffade en gammal kompis från Nyköping som visade sig vara Reinfeldts livvakt, han var riktigt trevlig. På väg till "efterfesten", som var hos en av tjejerna på ambassad området, lyckades han jag och pappa gå lite vilse men Anna kom ut ur en buske och där bakom bodde hon! Hah ja de var en upplevelse och verkligen trevligt, fester på ambassaden skulle man lätt vänja sig med ;)
Som toppen på vår lyx begav vi oss dagen efter till Olive Beach för "sunday brunch"! Som vi har längtat efter denna brunch, åh så gott och myycket att välja av. Man får äta och dricka hur mycket man vill och jag tror nog bartendern ville supa oss underbordet, han kom med drinkar lite hej vilt inte alla så goda men de flesta!
Nu så har jag precis kommit hem från Bio med Ewwe, Pauline, Elin och Sofie. Vi kollade på This is it. Den var väldigt bra faktist. Han är så otroligt grym, (eller ja var får man väll tyvärr säga) Michael Jacksson! Och förövrigt älskar jag att gå på bio här borta det är billigare kostar ca 30 svenska kronor och stolarna är såå mycket bättre men man fick visst inte ha med sig godis in men vi spelade lite dumma och strunta bara i dem och då gick det bra!
Men nu ska jag gå och lägga mig är så trött efter allt lyxande och jag behöver ju min skönhetssömn ;) Men vet inte hur de ska gå med det i natt de har nämligen fest på andra sidan gatan och de är inte tysta vill ja lova men men, It's part of the Indian experience!
Natti Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar